Familieflyvning workshop 4-6 år
Mar
23
1:00 PM13:00

Familieflyvning workshop 4-6 år

Til Familieflyvning lærer du og dit barn at balancere sammen. I træner jeres motorik og kropsbevidsthed og styrker tillid, samarbejde og fokus, alt imens I har det super sjovt sammen. Familieflyvning er unplugged nærvær med dit barn. Alle kan være med!


HVOR: Pakhus Yoga på Islandsbrygge Njalsgade 19C, st. mf.

PRIS: 225 kr (samlet billet for 1 voksen + 1 barn)

Bestil billet her: http://pakhusyoga.dk/skema/boerne-yoga/

View Event →
Familieflyvning  workshop 7-12 år
Mar
23
3:00 PM15:00

Familieflyvning workshop 7-12 år

Til Familieflyvning lærer du og dit barn at balancere sammen. I træner jeres motorik og kropsbevidsthed og styrker tillid, samarbejde og fokus, alt imens I har det super sjovt sammen. Familieflyvning er unplugged nærvær med dit barn. Alle kan være med!


HVOR: Pakhus Yoga på Islandsbrygge Njalsgade 19C, st. mf.

PRIS: 225 kr (samlet billet for 1 voksen + 1 barn)

Bestil billetter her: http://pakhusyoga.dk/skema/boerne-yoga/

View Event →
Familieretreat i Sverige 2019
Jul
25
to Jul 28

Familieretreat i Sverige 2019

Tag med os til Sverige 25-28 juli, hvor vi trækker stikket ud og holder familieretreat i Sverige. Der vil være workshops i FamilieFlyvning hver dag for børn og voksne, samt andre aktiviteter som slackline, hoola hoop, skattejagt mm. Familieflyvning er en forening af yoga, akrobatik og leg hvor barn og voksen lærer at balancere sammen på alle mulige sjove måder. Der vil også være tid til at slappe af og bruge timer ved den svenske skovsø eller i vores opvarmede badtønde. Vi skal kort sagt nydes nogle dage i nærvær med vores børn langt væk fra mobiltelefoner, forældreintra, arbejde, sociale medier og dagligt trummerum.

Vores hus ligger ved en gammel nedlagt vandmølle tæt på byen Olofström. Det er et meget smukt sted, hvor alt foregår på forholdsvis primitiv vis. Det tager knap 3 timer at komme dertil i bil. Det er også muligt at komme dertil med offentlig transport. Kost og forplejning er inkluderet. De fleste familier medbringer eget telt og sover ude, men det er også muligt at booke plads indendørs på rum på loftet til en merpris. Skriv, hvis I ønsker mere info om de muligheder der er for overnatning.

Priser:
De første 10 tilmeldinger: 2200 Kr. pr. deltager
Herefter 2400 kr. pr. deltager

Tilmelding: Skriv mail til: mail@boernogbalance.dk med jeres navne, samt børnenes alder. Indbetal samlet beløb på mobilpay 26811798 eller på konto Reg: 6509 3050679216. Betalingen er sikring for jeres plads.

View Event →
Familie akroyoga uddannelse
Sep
13
to Dec 8

Familie akroyoga uddannelse

Skærmbillede 2019-03-15 kl. 14.22.10.png

Velkommen til Børn og Balances modulopbyggede Familie Akroyoga læreruddannelse. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med FAMILY ACROYOGA INTERNATIONAL.

Vi er glade for at kunne tilbyde denne internationalt anerkendte uddannelse her i Danmark. Den henvender sig til alle faggrupper, der arbejder med børn og forældre.

Uddannelsen kombinerer pædagogisk viden med praktiske træningsmetoder, teori og masser af relevante øvelser. Du vil på uddannelsen blive indført i et stort udvalg af yoga- og akroyogastillinger, lege og fortælleteknikker.

Familie AkroYoga er en sjov kombination af yoga, lege, akrobatik, massage og træning for både børn og voksne.OPTAGELSESKRITERIER                                

Uddannelsen er målrettet  lærere og fagpersoner, der vil undervise børn og forældre i akroyoga. Uddannelsen er åben for alle. Vi anbefaler,  at du har erfaring med undervisning af børn, og gerne minimum 1 års akroyogapraksis og 1 års yogapraksis.

Akroyoga-/yogapraksis betyder, at du har gået til akroyoga-/yogaundervisning eller lignende. Har du anden undervisningserfaring indenfor sport og bevægelse eller børneområdet, kan dette også regnes med i erfaring. Du er meget velkommen til at skrive eller ringe og få en snak med os, hvis du har spørgsmål til uddannelsen og optagelseskriterierne.

MODULOPBYGNING

Uddannelsen består af 4 moduler. Alle moduler kan dog tages individuelt og dermed uafhængigt af hinanden.Du modtager et deltagerbevis efter hvert modul, når du har deltaget aktivt i undervisningen. Hvis du gennemfører alle 4 moduler, vil du blive eksamineret og certificeret lærer fra Family Acroyoga International.


ANSØGNINGSKRAV

  • Mindst 1 års akroyogapraksis

  • Mindst 1 års yogapraksis eller tilsvarende praksis

  • Erfaring med børn

Hvis du har spørgsmål til adgangskravene, så kontakt os gerne.

Email: mail@boernogbalance.dk eller telefon 26 81 17 98.

TID

Hvert modul foregår i en weekend. Det vil være 1 weekend pr. måned.  Datoerne for uddannelsesstart vil blive fastlagt og offentliggjort snart. Hvis du er interesseret i kurset, så send os en mail, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

DATOER

13.-15. september  2019 - modul 1: Cecilie Hylten-Cavallius & Tatjana t’Felt

18.-20. oktober  2019 – modul 2: Esther Hertog, Cecilie Hyltén-Cavallius & Tatjana t’Felt

22.-24. november  2019 – modul 3: Mireia Castellsagué, Cecilie Hylten-Cavallius & Tatjana t’Felt

6.-8. december  2019- modul 4: Cecilie Hylten-Cavallius & Tatjana t’Felt


Du kan vælge at deltage i et modul, flere eller samtlige moduler.


STED

Uddannelsen finder sted i København hos Børn og Balance, Wildersgade 35, st. - 1408  Kbh. K - Danmark


TILMELDING

Børn og Balance, Wildersgade 35, 1408 Kbh. K

https://drive.google.com/open?id=1oOtkTmJzK-ERZjQ1o1t2D_vVJIGiszq9wVsiRSBljS4

familyaccroyogattc2017www.christinerosedivito.com-74 2.jpg

 UNDERVISER TEAM

CECILIE HYLTEN-CAVALLIUS

 Cecilie er fysioterapeut, yogalærer og stifter af Børn og Balance. Hun kombinerer sine akroyogafærdigheder med professionel træning som fysioterapeut for at forbedre børns motoriske færdigheder og at bringe bevægelse ind i det daglige familieliv. Cecilie underviser workshops og retreats herhjemme og i udlandet og afholder kurser for lærere, pædagoger samt, børnefys - og ergoterapeuter. Hun bruger endvidere Familieflyvning (som hun kalder det) som træning/fysioterapi til børn med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Cecilie er ekstern underviser på forskellige børneyogalærer uddannelser (Kinder Yoga Berlin, Family Acroyoga Teacher Training og Turiya Yoga Berlin) og gennem de sidste 5 år har hun været koordinator for familieprogrammet på bevægelsesfestivalen Move Copenhagen, der årligt afholdes på Refshaleøen i København.

 Du kan læse mere om Cecilie her: www.boernogbalance.dk


TATJANA t’FELT

Tatjana har over 20 års erfaring med at undervise voksne børn og unge i bevægelsesformer som capoeira, dans, yoga og akroyoga. De sidste fire år har hun boet og arbejdet i Belgien og undervist fuld tid i akroyoga og familie akroyoga; bl.a. på cirkusskolen og Emergence XL som er et projekt, der kombinerer sport og coaching af udsatte unge. Tatjana er endvidere stifter og organisator af to årlige akroyogafestivaler i Belgien. Både som underviser og arrangør lægger hun vægt på at skabe et inkluderende rum, hvor alle, også deltagere med særlige udfordringer, føler sig velkommen og anerkendt. Tatjana arbejder også med boligsocialt arbejde og har bl.a. tidligere arbejdet med børn og unge og beboerinddragelse i Tåstrupgård.

MIREIA CASTELLSAQUE

Mireia er passioneret yogaudøver og underviser i yoga og akroyoga. Hun er certificeret yog lærer ved Witryh Yoga School. Hun er AcroYoga Level - lærer og har studeret thai massage hos Krishna Takis og Pau Castellsagué. Hun er specialundervisningslærer med speciale i Waldorfpædagogik og børneyogalærer certificeret med Micheline Flak, EURYE.

Mireia har undervist børn og voksne i yoga siden 2005. Hun har udbudt Kids Yoga Teacher Trainings siden 2010 og Family AcroYoga Læreruddannelse siden 2016, været facilitator i undervisningsgruppen på AcroYoga International Læreruddannelse siden 2015 og yogalæreruddannelser siden 2018.

Medstifter af Om Shanti Yoga Studio, Barcelona Yoga Conference, Barcelona Acrobatic Convention, Festival AcroYoga Barcelona og Yogalæreruddannelsen på Om Shanti.

Læs mere om Mireia her: https://www.omshanti.cat/en/team/


ESTHER HERTOG

Esther har siden 1997 undervist børn. Hun begyndte at træne akroyoga i 2006. I 2010 blev Esther både certificeret som Vinyassa yogalærer og som AcroYoga-lærer. Hun var blandt de første, der i 2009 begyndte at undervise forældre og børn i akroyoga. Esther har desuden gennem flere år været arrangør af den hollandske Akroyogafestival  Paascroyoga, der hver påske samler størsteparten af undervisere fra Holland. Læs mere om Esther her: www.flyingacroyogi.com

 

PRIS:

Hele uddannelsen: 13.800 kr.

Pris pr. modul: 3.900 kr.

Ved tilmelding af flere personer fra samme virksomhed eller forening, gives der grupperabat på 10 %.

Er du leder eller instruktør i en børn og unge forening, kan foreningen søge tilskud til finansiering af din uddannelse.  Der er bl.a. kommunale puljer til uddannelse af ledere og instruktører i foreninger.

Bruttolønsordning fra din arbejdsgiver kan måske være en option. Du kan læse om ordningen her : SKAT .

Er du kommunalt ansat, kan det være muligt at søge finansiering via Kompetencefonden. Læs mere her: https://denkommunalekompetencefond.dk/


KONTAKT:

Cecilie Hylten-Cavallius

BØRN & BALANCE

Wildersgade 35, st. - 1408  Kbh. K - Denmark

Telefon: +45 26811798  Email:mail@boernogbalance.dk

Skærmbillede 2019-03-15 kl. 03.38.23.png
View Event →

Inspirationskursus for lærere og pædagoger
Mar
1
9:00 AM09:00

Inspirationskursus for lærere og pædagoger

Denne workshop er for dig der arbejder med børn og bevægelse, som savner inspiration til din undervisning. Måske er du lærer, pædagog, børnefys - eller ergoterapeut, børneyogalærer eller noget helt 5. Du vil på kurset lære en masse sjove øvelser du kan bruge i dit daglige arbejde med børn og deres voksne. Øvelser der træner motorik, sanser, samarbejde, tillid, fokus og nærvær. Vi vil fokusere på børn i alderen 6-15 år.

Vi skal på workshoppen arbejde med FamilieFlyvning - hvad er det?

FamilieFlyvning er en legende bevægelsespraksis udviklet af fysioterapeut og yogalærer Cecilie Hyltén-Cavallius. Træningen har fodfæste i akroyoga som er en forening af akrobatik og yoga. Her lærer børn (og deres voksne) at balancere sammen gennem øvelser der træner sanser, motorik og kropsbevidsthed.

FamilieFlyvning arbejder med at:

Træne sanser, motorik og kropsbevidsthed
Styrke selvværd, selvtillid og egenomsorg
Øge fokus, koncentration og evne til at finde ro i sig selv
Udvikle evnen til udvise tillid og empati i inkluderende fælleskaber
Styrke relationer, samarbejde og kommunikation

Hvad får du med dig?

Viden om børns sanser og motorik 25 øvelser og lege du kan bruge i dit arbejde med børn (og deres voksne).

Viden om hvordan man kan bruge de forskellige øvelser til specifikke formål - inklusion, fællesskabsfølelse, balance, koordination, fysisk kontakt m.m.

Om underviser Cecilie Hyltén-Cavallius:

Cecilie er fysioterapeut, yogalærer og grundlægger af Børn og Balance. Med udgangspunkt i Balance har hun udviklet en legende praksis som hun kalder for FamilieFlyvning. Her lærer børn og voksne at balancere sammen, for her igennem at blive motorisk stærke og mentalt nærværende. Med familieflyvning søger hun at styrke forbindelsen og samspillet mellem børn og voksne, med øvelser der kultiverer tillid samarbejde og nærvær. Cecilie underviser workshops,retreats og kurser i Danmark og i udlandet og er extern underviser på " Family Acroyoga Teacher Training og uddannelsen til børneyogalærer hos "Kinder yoga Berlin". Desuden er hun underviser og koordinator på festivalen Move Copenhagen, som ansvarlig for festivalens familieprogram Move Family.

Medbring: Madpakke, drikkedunk og tøj du kan bevæge dig i :-)

1.marts 2019 kl. 9-16

Børn og Balance

Wildersgade 35

1408 Kbh. K

Bestil billetter her:

https://momo-academy.com/shop/workshops/find-balancen-inspirationsworkshop-for-laerere-og-paedagoger/

 

View Event →
Familieflyvning  workshop 7-12 år
Feb
23
3:00 PM15:00

Familieflyvning workshop 7-12 år

Til Familieflyvning lærer du og dit barn at balancere sammen. I træner jeres motorik og kropsbevidsthed og styrker tillid, samarbejde og fokus, alt imens I har det super sjovt sammen. Familieflyvning er unplugged nærvær med dit barn. Alle kan være med!


HVOR: Pakhus Yoga på Islandsbrygge Njalsgade 19C, st. mf.

PRIS: 225 kr (samlet billet for 1 voksen + 1 barn)

Bestil billetter her: http://pakhusyoga.dk/skema/boerne-yoga/

View Event →
Familieflyvning  workshop 4-6 år
Feb
23
1:00 PM13:00

Familieflyvning workshop 4-6 år

Til Familieflyvning lærer du og dit barn at balancere sammen. I træner jeres motorik og kropsbevidsthed og styrker tillid, samarbejde og fokus, alt imens I har det super sjovt sammen. Familieflyvning er unplugged nærvær med dit barn. Alle kan være med!


HVOR: Pakhus Yoga på Islandsbrygge Njalsgade 19C, st. mf.

PRIS: 225 kr (samlet billet for 1 voksen + 1 barn)

Bestil billet her: http://pakhusyoga.dk/skema/boerne-yoga/

View Event →